• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новости
  • Руководитель КП "Центр обращения с животными" Шаповалова проиграла очередной суд

Руководитель КП "Центр обращения с животными" Шаповалова проиграла очередной суд

2016-10-26

25 жовтня 2016 року у Дзержинському районному суду м. Харкова відбулось судове засідання під головуванням судді Омельченко, на якому КП" Центр поводження з тваринами" під керівництвом Шаповалової сподівалось вилучита та знищити домашніх собак громадянки Флексер П.М. Живодери були настільки впевнені в позитивному рішенні суду, що викликали на його засідання майже всі телевізійні компанії Харкова. Але суддя пояснила живодерам, що їх зазіхання на домашніх тварин Флексер П.М. є беспідставними, тому що КП "ЦПЗТ" само відмовило власниці собак у їх регістрації для того, щоб потім її скомпрометувати, та звинуватити саме за відсутність регістрації. У разі позитивного рішення суду, на яке дуже сподівалась Шаповалова, собак Флексер очікувала так звана "гуманна евтаназія" (знищення) в КП"ЦПЗТ".

У захисті тванин Флексер приймали активну участь віце-президент АЗОУ, член правління ГО "Ліга допомоги тваринам", голова громадської организації "Громадсько - правовий захист" " Суркова М. Л. та директор ХБОЗТ "Центр усиновлення тварин" Ратнікова фон -Зассе О.М. В черговий раз провалилася спроба живодерки Шаповалової забрати та знищити домашних тварин через суд.
Згадуємо, що ми вже не одноразово зупиняли живодерів из КП"ЦПЗТ" під час їх намагання викрасти домашніх тварин із квартир власників бандитскими засобами - зламавши двері особистих помешкань.

Закликаємо всіх: в разі виявлення поддібних ситуацій звертатися по юридичну допомогу в громадські та благодійні організації:


ХБОЖЗ "Центр поводження з тваринами" - 095 35 188 28

ГО"Лига допомоги тваринам" - 095 176 28 69
ГО "Громадсько - правовий захист" - 099 66 05 220

Кол-во просмотров: 0

Комментарии